(  (DVälkommen på Stenungsunds KonståkningsKlubbs Sommarläger i Stenungsund Arena 2024!

Lägret äger som vanligt rum under vecka 30-32 se nedan för mer information om tider, priser, anmälan, tränare mm. 

 

 LÄGERAVGIFT 2024

 · 4100 kr/vecka 30, period 1 övernattning

· 4100 kr/vecka 31, period 2 övernattning

· 4100 kr/vecka 32, period 3 övernattning eller

· 3600 kr/vecka, period 1,2 och 3, dagläger

Dvs reducering av lägeravgift med 500 kr för EJ utnyttjad övernattning per period 1,2 och 3.

 

Tränaravgift för is & off ice träning tillkommer utöver lägeravgiften. Avgiften betalas personligen till respektive tränare/klubb. Tränaravgiften varierar beroende på vald tränare och träningsalternativ. För mer exakt prisuppgift kontakta vald tränare, se mailadress vid nedan tränarpresentation.

 

ANMÄLNINGSAVGIFT

Anmälningsavgiften är 500kr/åkare och lägervecka. Denna räknas sedan av från totalbeloppet.

(Exempel: Om åkaren väljer att gå 2 perioder blir anmälningsavgiften 500kr+500kr= 1000kr)

ANMÄLAN

Fyll i detta formulär.

 För anmälan till koreografi – se länk längre ner på denna sida.

FAKTURA på anmälningsavgiften kommer efter anmälan. Denna anmälan och avgift är en också en positiv bekräftelse på en plats.

Anmälan är BINDANDE och anmälningsavgiften återbetalas EJ vid eventuell sjukdom, se villkor för återbetalning nedan.

Sista anmälningsdag är 31/3 2024. Anmälningar som inkommer därefter hanteras som sena och tas om hand separat.

Betalning för resterande del av lägeravgiften skickas ut under juni. 

 

ÅTERBETALNING

Lägeravgiften återbetalas vid sjukdom, men endast vid uppvisande av giltigt läkarintyg. Om det uppstår olycksfall eller sjukdom under lägertiden och giltigt läkarintyg finns så återbetalas de dagar som återstår på lägret (fulla dagar inklusive dagen för olycksfallet).

 

Om lägret avbryts pga Force Majeure (exempelvis långvarigt strömavbrott, kylmaskinshaveri, brand etc) ersätts isträning med FYS. Ekonomisk kompensation utgår INTE vid dessa omständigheter.

 

 KOST

Vår filosofi är att ingen skall behöva gå hungrig, personal finns alltid tillgängliga. Alla måltider serveras i närliggande matsal.

KOST period 1, 2, 3 (övernattning):

Frukost, lunch, middag och kvällsmat. Frukt mellan målen.

KOST period 1,2, 3 (Dagläger):

Lunch och middag. Frukt mellan målen. (Dvs frukost ingår inte när åkaren betalt för dagläger).

 

OBS!

Allergier samt andra önskemål om kost bifogas i anmälan.

På lägerområdet är det totalt FÖRBUD MOT NÖTTER och godis som innehåller nötter.

 

LOGI

Du bor med de åkare du tränar med. Tillgång till säng och madrass finns i viss mån men medtag helst egen.

Du står även själv med sängkläder (täcke, kudde, påslakan, underlakan och örngott)

Duschar finns i ishallen/omklädningsrummen.

Bokning av eget boende innan bekräftelse erhållits, görs på egen risk.

 

PERIODER

·Period 1, 22/7 – 26/7, inskrivning söndag 21/7

·Period 2, 29/7 – 2/8, inskrivning söndag 28/7

·Period 3, dagläger och övernattningsläger 5/8 – 9/8, inskrivning söndag 4/8 för de som sover över.

·För de som väljer dagläger sker inskrivning måndag morgon 5/8

 

TRÄNINGSALTERNATIV – Detaljer kommer

Träningsalternativ, 2 ispass/dag och dans/fyspass.

Träningsalternativ, 3 ispass/dag och dans/fyspass.

 

INSKRIVNING

Inskrivning sker vid Nösnäsgymnasiet intill Stenungsund arena (ishallen), där det finns lägerfunktionärer på plats. Lättare middag och kvällsmat serveras på inskrivningsdagen perioden 1, 2 och 3. Period 1: söndag 21/7 17.00 (preliminär tid) Period 2 söndag 28/7 17.00 (preliminär tid) Period 3 söndag 4/8 17.00 (preliminär tid), för dagläger måndag morgon 5/8

Du anmäler dig till lägret och blir placerad i din grupp av din valda tränare.

 

LÄGERFUNKTIONÄRER

Ett lyckosamt läger behöver engagerade lägerfunktionärer. Vill du vara med som lägerfunktionär finns det möjlighet att skicka in en intresseanmälan för detta. Styrelsen tar därefter beslut kring vilka som tilldelas uppgiften.

OBS!

Lägerfunktionärerna har under lägret direkt eller regelbunden kontakt med barn och behöver därav enligt Riksidrottsförbundet uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget skickas in till [email protected].

Lägerfunktionären tilldelas uppgifter inom städ/kök/logi och dessa uppgifter kan ändras under pågående läger. Allt för att alltid ha rätt team på rätt plats.

Intresseanmälan för att vara lägerfunktionär markeras på anmälningsblanketten. Bekräftelse kommer på mail i början av juni om du har blivit antagen som lägerfunktionär. Det aktuella avdraget syns sedan vid inbetalning för lägeravgiften. Alla betalar anmälningsavgiften enligt ovan.

 

KOREOGRAFI – detaljer kommer

Koreografilektioner beställs direkt till önskad tränare/klubb och genomförs endast under söndag 28/7 och söndag 4/8, i mån av plats. Åkaren bör ha musiken klar.

Denna avgift betalas separat och anmäls i detta formulär 

 

TRÄNARELEV

Plats finns för begränsat antal tränarelever. Önskar du att vara tränarelev ordnar du själv ett avtal med den tränare som du önskar vara elev hos.

Om antagning skett meddelas separat.

Avgift för kost och logi är 1 700 kr per period.

Dessutom tillkommer en avgift till tränaren som ansvarar för tränareleven, efter överenskommelse med tränaren.

 

ÖVRIGT

All träning (is, fys samt dans) sker på Stenungsund Arena, Hitta hit .

Åkare ska ha fyllt 8 år för att bo på lägret (gäller period 1, 2 och 3) alternativt välja dessa perioder utan boende. Yngre åkare står helt under vårdnadshavarens ansvar. Yngre åkare välkomnas även som dagelever på lägret, period 3.

Barn som (oavsett ålder) inte klarar att vara själva på lägret och som inte har förälder som är tränare eller lägerförälder på lägret behöver ha med sig en vuxen, som ordnar eget boende och är beredd att stötta åkaren såväl dagtid som nattetid (vid behov även låta åkaren bo utanför lägret). 

Deltagare måste klara av att sova i samma rum som andra deltagare (utan sällskap av vuxen), passa tider, knyta skridskor och sköta hygienen, för att delta utan anhörig vuxen närvarande. 

Ev medicinering;

Deltagare ansvarar själv för eventuella sjukdomsbehov, såsom medicinering. Lägerföräldrarna ansvarar inte för vårdbehov som är kända sedan tidigare och förväntas inte hantera mediciner.

 Särskilda behov anges i anmälan under Övriga upplysningar för lägerföräldrarnas kännedom.

 

KONTAKT: [email protected]

 

TRÄNARPRESENTATION

Helena Lindblom
[email protected]

Vecka 30, 31 och 32

Huvudtränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och internationell nivå. Arbetar tillsammans med Duran O´Hara Lindblom.

Vecka 30 & 31 arbetar Helena tillsammans med Duran O’Hara

Vecka 32 arbetar Helena tillsammans med Victor Åberg

Victor är före detta elitserie-och junior-landslags åkare som brinner för rena steg, snabba piruetter och imponerande hopp.

 

Duran O´Hara
[email protected]

Vecka 30 och 31  – tillsammans med Helena Lindbom

Arbetar som tränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har själv lång erfarenhet som aktiv åkare, varit med i landslaget och tagit medaljer både på SM och NM. Arbetar tillsammans med Helena Lindblom.

 

Albin Boudrée
[email protected]

Tränare vecka 30 och 31 samt Dans vecka 32

Albin är utbildad på artistutbildningen Performing Arts School. Han är utbildad både inom konståkningen, Sisu och Dans. Albin brinner för lärandet och har i över 10 år koreograferat och tränat åkare på alla nivåer såväl nationellt som internationellt. 2018 koreograferade Albin Anita Östlunds program, som visades under OS. Han var även koreograf för Team Boomerang i samband med VM i Stockholm. Under 2020-2021 var Albin producent och koreograf för invigningen och galan som hölls under VM i konståkning i Stockholm 2021. Albin syns nu som musikalartist i musikalen Wicked på GöteborgsOperan.  

Mikael Nordebäck
[email protected]

Tränare vecka 30, 31 och 32
Mikael är 24 år gammal och arbetar säsongen 2023/2024 som tränare i två Stockholmsklubbar, SASK och Viggbyholm med åkare på alla nivåer från nybörjare till A- och Elitåkare.
Mikael började arbeta som konståkningstränare redan 2017 i föreningen Skating&Dance academy och de senaste fem år på heltid med konståkning.
Han har åkt konståkning från 5 års ålder, tävlat på Elit, SM och internationellt och ingick i svenska juniorlandslaget. Han har tränat för världstränare som Viktor Kudryavtsev, Alexey Mishin, Bryan Orser och jobbat med koreografen Nikolaj Morozov. Mikael har också gått på Kungliga Svenska Balettskolan och representerat Sverige på balett-tävlingar som junior.

Mathias Andersson
[email protected]

Vecka 30 och 31

Mathias är tränare i Västra Frölunda Konståkningsklubb. Han avslutade sin aktiva karriär år 2014 med 7 SM medaljer varav ett guld (JSM). Han har högsta nationella tränarutbildningen 4B och är även utbildad idrottsmassör. Han har elever från nybörjare till elitserienivå.

 

Sophia Ellis

Dans vecka 30 och 31

Sophia har dansat på Dansforum i Göteborg sedan hon var tre år och går just nu på yrkedansarutbildningen med inriktning jazz/kommersiell på Balettakademien i Stockholm.

 

Tamara Kuchiki Girdland
[email protected]

Vecka 30 och 31

Tamara är tränare i Göteborgs KK singel och Trelleborgs KK. Hon har tränarutbildningar från såväl USA:s Professional Skaters Association som special tränarutbildning steg 4 från SKF. Hon har varit i USAs landslag för både singel- och isdansåkning från 1990 till 1996. Hon har arbetat som tränare och koreograf för såväl nybörjare som världselit sedan 1994 i USA; Asien och Sverige.

 

Susanne Olsson
[email protected]

Vecka 30 och 31

Huvudtränare i Mörrums KK. Högsta tränarutbildning 4 samt 3-årig lärarutbildning. Brinner för teknik och utveckling. Landslagstränare med mångårig internationell erfarenhet. 

Natasja Remstedt Danielsen
[email protected]

Vecka 30 och 31

Natasja är huvudtränare i Moss KK (Norge) och har utbilning steg 2. Hon har tillhört juniorlandslaget och har representerat Sverige på internationella tävlingar.  

 

Ellen Nyman
[email protected]

Vecka 30

 Ellen är huvudtränare i konståkarna Borås där hon tränar åkare på alla nivåer från nybörjare till elit. Förutom sin roll som huvudtränare är hon också utbildad teknisk specalist (TS). Ellen jobbar gärna som koreograf och har erfarenhet av alla typer av singelprogram. Som aktiv åkte hon i Trollhättan och Uddevalla och har nu varit en del av konståkningen i över 20 år. 

 

Josefin Taljegård
[email protected]

Vecka 30

Josefin har 25 års erfarenhet inom konståkning. Hon har tävlat på OS 2022 samt flera VM och EM. Hon är svensk mästare och håller det svenska rekordet för damer. Josefin arbetar som tränare och koreograf i Västra Frölundas konståkningsklubb i Göteborg och reser även runt till klubbar i Sverige som gästtränare, Hon har gått nuvarande högsta tränarutbildning inom Svenska Konståkningsförbundet.

Genom träning och askultering har hon samlat på sig en stor bank av teknikövningar för hopp & piruetter. Josefin lägger mycket fokus på skridskoteknik, kroppskontroll och uttryck till musik på sina träningar, då hon dels ser det som ett sätt att hjälpa inlärningen av hopp och dels som den del av konståkning som har hjälpt henne att hålla motivationen uppe under hennes långa karriär. Josefin har tränat före ett 40-tal tränare inkl de som har tagit sina adepter till OS- och VM-guld t ex Brian Orser, Mikolai Morozov, Alexei Mishin, Frank Caroll och Michael Huth.

Josefin tror på en positiv attityd till utmaningar underlättar utveckling för oss som konståkare och som individer. Det är därför hon ser kämpaglöden som den viktigaste egenskapen hos sina åkare. 

Anne-Louise Elwing
[email protected]

Vecka 31 och 32.

Huvudtränare i Uddevalla KF. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och Internationell nivå.

Felicia Willman
[email protected]

Vecka 31 och 32

Felicia tävlade för Uddevalla KF i A-serien och jobbar nu 80% som tränare i samma klubb. Hon har tränarutbildning steg 3 och inväntar nya steg 4-utbildningen. Hon har även genomgått FUT genom SISU som är en fortsättningsutbildning för tränare. Hon arbetar med åkare på alla nivåer från skridskoskola till elit.
Felicia arbetar tillsammans med Anne-Louise Elwing

Evgueni Loutkov

Vecka 31 och 32

Evgueni har utsökt teknik med en omfattande tränarerfarenhet med åkare på landslagsnivå och på internationell tävlingsnivå som t.ex. OS. Evgueni har tränarutbildning steg 4B – landslagstränarnivå.
Evgueni arbetar tillsammans med Galina

 

Galina Loutkov
[email protected]

Vecka 31 och 32

Galina har tränarutbildning steg 4B – landslagstränarnivå.
Galina arbetar tillsammans med Evgueni

Kicki Nilsson
[email protected]

Vecka 32

Lång tränarerfarenhet, har steg 4B, och arbetar med åkare på alla nivåer, från nybörjare till elit. Kicki är utbildad på GIH och har lärarleg i idrott & hälsa från förskola till gymnasiet. Huvudtränare i Strömstad Tanum Konståkningsklubb 

Sanna Hasselblad
[email protected]

Vecka 32

Sanna är anställd på heltid som huvudtränare i Konståkningsklubben Trollhättan & Vänersborg där hon tränar åkare från nybörjare till Nationella serien. Hon har tidigare varit aktiv som Junior A under många år & därefter erfarenhet av att döma klubb- & A-tävlingar under en femårsperiod. Hon jobbar även som koreograf samt har undervisat i dans. Sanna har Tränarutbildning steg 4B samt en Kandidatexamen inom Träning, Kost och Hälsa via Högskolan i Halmstad. Är även utbildad Träningsrådgivare, Personlig tränare, Fystränare, Massör samt Diplomerad löpcoach.

 

 

Tränarna arbetar delvis tillsammans på isen.

Antalet tränare på is och markträning varierar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stenungsunds KK
föreningskod S33

PLATINUMSPONSORER

SLS Montasje AS

SPONSORER